Choose your language:

Van den Heuvel biedt op een breed vlak diensten aan, van het reviseren van al reeds gebruikte appratuur tot het ontwikkelen en opleveren van projecten. De mogelijkheden vind u hieronder. 


Leveren van appratuur & machines vanuit de voorraad 

In onze voorraad hebben wij diverse tweedehands en enkele nieuwe appratuur en machines staan die wij gebruiksklaar kunnen leveren. Appratuur en machines uit de voorraad worden altijd eerst getest in onze werkplaats en (indien nodig) gereviseerd. Deze producten zijn hier te vinden: https://dairyandfoodequipment.com/en/products 

  


Bouwen van machines & installaties

Naast de al reeds bestaande machines bieden wij ook de mogelijkheid om nieuwe machines en installaties bij ons te bestellen, deze bouwen wij in onze uitgebreide werkplaats. Onze engineers kunnen u adviseren en een op maat gemaakte machine of installatie voor u ontwikkelen. De types machines & installaties die wij aanbieden zijn hier te vinden: https://dairyandfoodequipment.com/en/products/new-equipment

Naast het compleet nieuw bouwen is er ook de mogelijkheid om in uw installatie tweedehands/gereviseerde appratuur te verwerken. Verder kunt u ook voor grotere opslagtanks (30.000 liter en groter) bij ons terecht. 

  


Complete projecten
Met al 50 jaar ervaring heeft Van den Heuvel de juiste kennis en kunde in huis om in het gehele proces te voorzien. Wij kunnen u (technisch) adviseren in het opstarten van een eigen zuivelbedrijf of het uitbreiden van uw productielijn en dit uitwerken vanaf begin tot eind. Denk hierbij aan de volgende activiteiten:
 • On-site engineering
  • Op locatie metingen uitvoeren 
  • Leidingwerk in kaart brengen 
 • Ontwerpen productieomgeving 
  • Opstellen P&ID's en flowcharts 
  • Leidingwerk en machines tekenen met behulp van CAD/CAM software 
 • Transporteren van machines & installaties
 • Installeren van machines & installaties
 • Adviseren gebruik van machines & installaties

Voorbeelden van projecten uit het verleden zijn hier te vinden: https://dairyandfoodequipment.com/projecten

  


Reparatie & revisie
Onderhoud en revisie doen wij ook in eigen beheer. Onze monteurs kunnen op locatie te werk gaan of (als dit niet mogelijk is) kan de desbetreffende machine naar onze uitgebreide werkplaats gebracht worden.